Κατασκευή Χανιωτικης Γαιτας Μισομοδελο 1/30
Γεια σε ολους.
Θα προσπαθησω να φτιαξω την Χανιωτικη Γαιτα σε μισομοδελο με σχεδια απο εδω και τις φωτο απο το site του Θανάση.
Θελω να το βαλω βημα - βημα ωστε να το δειτε και εσεις απο την πλευρα ενος εντελως ασχετου (καμια επαφη με το αντικειμενο απολυτως) και βεβαια να παρεχουν την βοηθεια και τα πολυτιμα σχολια οσοι θελουν.
Για αρχη λοιπον τρωμε μουρμουρα απο την γυναικα για κανενα μηνα για την σκονη που θα κανουμε.
Αφου δωσουμε ορκους αιωνιας καθαριοτητας και αγαπης προς την σκουπα στηνουμε την γωνια μας οπου μπορουμε.
Μετα πηρα τα σχεδια της χανιωτικης γαιτας απο εδω και με μια μικρη μετατροπη τα τυπωσα και τα κολλησα σε κοντρα πλακε δυστηχως οχι θαλλασης.
1ο λαθος για καποιο λογο το photoshop αλλα μου εδειχνε και αλλα μου τυπωσε ο εκτυπωτης παρολο που του ειχα πει στην εκτυπωση να μην μου κανει resize.
Αφου τα εκοψα πηρα χαμπαρι το λαθος οποτε μετρατε τα παντα πριν......
IMG_3686_DxO.jpg [ 114.97 KiB | 11245 προβολές ]
Τα εργαλεια που μου εχουν χρειαστει μεχι στιγμης ειναι ..
Ενα σφουγγαρακι γυαλοχαρτο μια μικρη λιμα μια σεγα μικρη και ενα dremel με ενα γιαλοχαρτο επανω ουτε ξερω τι νουμερο ειναι απλα υπηρχε.
Εαν οι ξερετε κανενα καλυτερο τροπο για τριψιμο πεστε μου.....
IMG_3699_DxO.jpg [ 64.48 KiB | 11245 προβολές ]
IMG_3700_DxO.jpg [ 47.22 KiB | 11245 προβολές ]
Μετα απο μπολικο τριψιμο κατεληξα στα παρακατω.
IMG_3697_DxO.jpg [ 74.3 KiB | 11245 προβολές ]
Οπου οπως βλεπετε ειχα και τα πρωτα μου ατυχηματα...
Διορθωνεται η κατασταση η πρεπει να κοψω αλλο τι λενε οι παλιοι?
Επισης προσεξα οτι θα ηταν καλυτερα να εχω τριψει πρωτα και μετα να κοψω στη μεση τα κομματια.
IMG_3698_DxO.jpg [ 75.45 KiB | 11245 προβολές ]
Αυτα μεχρι στιγμης περιμενω τις πολυτιμες συμβουλες και σχολια σας.