Re: σχεδια 12μετρου τρεχαντηριού
Βασίλη σ' ευχαριστώ και εκτιμώ που ζητάς και την γνώμη μου...
Λοιπόν ξεκινώντας απο το πέτσωμα στην γάστρα και απ'όσα μπορώ να δώ, θα έλεγα ότι είναι ανορθόδοξο μεν αλλά πολύ καλό...Θα ήθελα βέβαια να δώ φωτο και της πρύμνης...
Αν θα ήθελες να μας την περιγράψεις τον τρόπο που προχώρησες το πέτσωμα με όλα τα μαδέρια καμπυλωμένα κάτω απο την τρυπητή...
Δεν ξέρω αν και πόσο σε δυσκόλεψε αλλά θα έλεγα ότι την θεωρώ ως μία καλή μοντελιστική πρόταση με την προοπτική βέβαια βαφής του μοντέλου.
Μου αρέσει και το επισημαίνω ότι το μάτι σου...πέρα απο ότι "πιάνει" τις λεπτομέριες, έχει και καλιτεχνική οπτική...
Τα διακοσμητικά, το "πάτημα" στο πλωριό ποδόσταμο, το κόψιμο στο άκρο του μπαστιγάγιου, το καφασωτό στην πρύμνη, η χρωματικές αντιθέσεις...
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θα μείνω σε όλα όσα και ο Γιάννης παρατηρεί και θα σε παρατηρήσω αρνητικά γι' αυτό που γράφεις:
"
απλά επειδή δε μπορούσα να τα καταφέρω αλλιώς τα έκανα έτσι!". Και γιατί στην σκέψη σου αυτή, ξέχασες τον naftotopo...

Άν είχες ζητήσει την βοήθεια και τις συμβουλές των φίλων του forum το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό, πρός το καλύτερο...
Ας είναι....στο επόμενο... (που έλεγε-λέει ο δάσκαλος μου...

)
Thx