Βρείτε μας στο Facebook

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Συχνές ερωτήσεις

Δεν μπορώ να εγγραφώ (να γίνω μέλος) ή να ολοκληρώσω την εγγραφή μου. Γιατί;

Έχει παρατηρηθεί οτι ορισμένοι φίλοι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν της εγγραφή τους (ως νέο μέλος) τόσο στο naftotopos.gr (site) όσο και στο forum.

1. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι κατα την συμπλήρωση των στοιχείων μας (διαδικασία εγγραφής) δεν συμπληρώνουμε σωστά την ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail). Δεδομένου ότι αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής μας, θα πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή κατα την συμπλήρωση, διότι στη διεύθυνση αυτή θα μας αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μας.

2. Επίσης, κάποιες φορές το e-mail όπου σας αποστέλουμε για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, αυτόματα από το μηχανισμό mail σας, καταχωρείται στην "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" (βλ. SPAM), με αποτέλεσμα να μη τη βλέπετε. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να αναζητήστε το μήνυμά μας εκεί και δηλώστε το ως "μή ανεπιθύμητη αλληλογραφία". Μέσω αυτού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

Όσοι φίλοι τώρα ενδεχομένως αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μέσω e-mail στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.