Βρείτε μας στο Facebook

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Συχνές ερωτήσεις

Διασφαλίζεται η πνευματική ιδιοκτησία των συμμετεχόντων;

Για την προστασία του υλικού που προσφέρεται στο naftotopo προς προβολή, ακολουθούνται οι παρακάτω προληπτικοί μηχανισμοί προστασίας ή οποίοι σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν 100% ασφάλεια. Η ανάλυψη του κινδύνου αυτού, γίνεται από όλους τους συμμετέχοντες.

  • Σε κάθε φωτογραφία που προβάλλεται, ενσωματώνεται ειδική ένδειξη copyright με το όνομα του site "www.naftotopos.gr"
  • Το μέγεθος και η ανάλυση των φωτογραφιών που προβάλλονται είναι τέτοιο που να περιορίζει την εκτεταμένη χρήση και εκμετάλευση από τρίτους. Για το λόγο αυτό, προβάλλονται σε μεγέθυνση μόνο φωτογραφίες που απεικονίζουν λεπτομέρειες των μοντέλων και όχι φωτογραφίες που να το περιλαμβάνουν ολόκληρο.
  • Σε όλα τα κείμενα που ενσωματώνονται, στο τέλος, αναφέρεται η πηγή προέλευσής τους και ο συγγραφέας τους
  • Στο τέλος κάθε σελίδας του "naftotopos.gr", υπάρχει σχετική επισήμανση η οποία αναφέρει ρητώς ότι: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να διαβάσετε και τους σχετικούς κανόνες που αφορούν στη χρήση των εικόνων και κειμένων που περιλαμβάνονται στο naftotopos.gr.