Βρείτε μας στο Facebook

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο φωτογραφικό αρχείο;

Στο πλαίσιο της διασφάλισης μίας ποιοτικής αλλά και ουσιαστικής προβολής της ξυλοναυπηγικής μας ιστορίας και παράδοσης, με στόχο το φωτογραφικό αρχείο να αποτελεί επιπλέον μία βάση δεδομένων με σχετικές εικόνες και πληροφορίες, φροντίζουμε ώστε το υποψήφιο υλικό να περνά υποχρεωτικά από μία διαδικασία τεκμηριωμένης επιλογής, με συγκεκριμένα κριτήρια και πάντα σε συννενόηση και επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, εάν έχετε φωτογραφικό υλικό που εκτιμάτε οτι θα μπορούσε και επιθυμείτε να ενταχθεί στο φωτογραφικό αρχείο του naftotopos.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , αποστέλλοντας ένα μέρος ή και το σύνολο των φωτογραφιών σας.

Προς ενημέρωσή σας, για την ένταξη φωτογραφικού υλικού φροντίζουμε πρωτίστως να ικανοποιούνται οι παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

  • το μέγεθος και η καθαρότητα της φωτογραφίας,
  • το αντικείμενο να παρουσιάζεται ικανοποιητικά για το σκοπό του φωτογραφικού μας αρχείου
  • το αντικείμενο να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ή ξεχωριστό ενδιαφέρον και να αφορά αποκλειστικά στη ξυλοναυπηγική μας ιστορία και παράδοση, αλλά και το συναφή με αυτή μοντελισμό
  • το αντικείμενο να μην καλύπτεται ουσιαστικά από υλικό που ήδη έχει ενταχθεί.