Βρείτε μας στο Facebook

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες από μοντέλα μου;

Στο πλαίσιο της διασφάλισης μίας ποιοτικής αλλά και ουσιαστικής προβολής της ξυλοναυπηγικής μας ιστορίας και παράδοσης μέσω των ξύλινων καραβιών και σκαφών υπό κλίμακα, φροντίζουμε ώστε το υποψήφιο υλικό να περνά υποχρεωτικά από μία διαδικασία τεκμηριωμένης επιλογής, με συγκεκριμένα κριτήρια και πάντα σε συννενόηση και επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του.

Στο πλαίσιο αυτό, το φωτογραφικό και λοιπό συνοδευτικό υλικό (πληροφορίες) του μοντέλου σας, μπορείτε να μας το στείλετε μέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην περίπτωση που το φωτογραφικό σας υλικό δεν είναι σε ψηφιακή μορφή, αναλαμβάνουμε εμείς την ψηφιοποίηση του, με την προϋπόθεση να μας το αποστείλλετε ταχυδρομικά σε διεύθυνση όπου θα σας προσδιορίσουμε μέσω (e-mail).

Παράλληλα, σας συμβουλεύουμε εάν δεν το έχετε ηδη κάνει, να διαβάσετε το πλαισιο συνεργασίας με το naftotopos.gr, καθώς και τις προδιαγραφές που αφορούν στο φωτογραφικό και συνοδευτικό υλικό του μοντέλου σας.