Βρείτε μας στο Facebook

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Συνεργασία & Συμμετοχή

Ο "naftotopos" στηρίζεται σημαντικά στην συνεργασία και στην ενεργό συμμετοχή οποιουδήποτε θα ήθελε να συμβάλει.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε συντελεστής της προσπάθειας του naftotopos συμβάλλοντας στον εμπλουτισμό των θεμάτων του (με άρθρα, Ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες), την παροχή βοήθειας μέσω του forum σε νέους μοντελιστές (μοιραζόμενοι τις εμπειρίες σας) και την προβολή των μοντέλων σας ως ένα «μικρό» μέσο απεικόνισης διατήρησης της ναυτικής μας κληρονομιάς.

Για το λόγο αυτό η επικοινωνία σας μαζί μας καθώς και η παροχή της οποιασδήποτε πρότασης για βελτίωση ή καλοπροαίρετη κριτική, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

  1. Έχετε στην κατοχή σας φωτογραφίες από Ελληνικά παραδοσιακά σκαριά που κατά την άποψή σας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ιστορικό, παραδοσιακό ή μοντελιστικό ενδιαφέρον; Μπορείτε να μας τις στείλετε (συνοδευόμενες απο κάποιο ενημερωτικό κείμενο). Περισσότερες φωτογραφίες από ένα ιδιαίτερο σκαρί, θα μπορέσουν να διαμορφώσουν ένα μικρό αφιέρωμα για αυτό.
  2. Έχετε εντοπίσει κάποιο άρθρο - δημοσίευμα που μπορεί να εμπλουτίσει τα περιεχόμενα του naftotopos; Μπορείτε να μας το στείλετε (δηλώνοντας απαραιτήτως την πηγή).
  3. Αρθρογραφείτε; Ο naftotopos σας δίνει την ευκαρία να εντάξετε στις σελίδες του, εργασίες σας που απορρέουν μέσα από τις συγγραφικές αλλά και δημοσιογραφικές σας τάσεις, εξασφαλίζοντας για εσάς την κατάλληλη δημοσιοποίηση και προβολή τους. Στείλτε μας το δικό σας άρθρο σχετικά με την ξυλοναυπηγική μας ιστορία-παράδοση και το μοντελισμό.
  4. Είστε μοντελιστής; Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και στοιχεία από το δικό σας μοντέλο.
  5. Είστε έμπειρος ή άπειρος μοντελιστής; Μοιρασθείτε μαζί μας, μία δική σας μοντελιστική τεχνική ή ακόμα και μία διαφορετική προσέγγιση από αυτές που ήδη παρουσιάζονται, είτε στο naftotopos forum, ή ακόμη και μέσω e-mail όπως εσάς σας εθυπηρετεί καλύτερα.
  6. Έχετε επιπλέον διάθεση να βοηθήσετε και νοιώθετε οτι ο naftotopos μπορεί ακόμη καλύτερα; στείλτε μας γενικότερα τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας μέσω e-mail ή καλύτερα και μέσω του naftotopos forum.
  7. Γίνεται ενεργό μέλος μίας παρέας που επιδιώκει τη διάδοση του ξυλοναυπηγικού μοντελισμού στην Ελλάδα αλλά και παράλληλα, με ειλικρίνεια αλλά και με τον απαιτούμενο σεβασμό που αρμόζει για ένα τέτοιο θέμα, την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά στην ξυλοναυπηγική μας ιστορία και παράδοση.

Κάθε συμβολή στον naftotopos.gr, παρουσιάζεται επώνυμα.

Σας ευχαριστoύμε εκ των προτέρων

Διαχειριστική ομάδα naftotopos.gr