καλησπερα βρικα το site σας στο ιντερνετ και ειπα να σας ρωτησω..κληρωνομησα μια βαρκα απο τον πατερα μου που πηγαιναμε μαζι για ψαρεμα..η οποια δεν ειχε χαρτια..αλλα ειναι μια χαρτια..η βαρκα ειναι πολυεστερασ 4,3 μετρα και ειναι μια χαρα μεχρι και περισυ πηγαινα για ψαρεμα και εκει αποφασησα να της βγαλω χαρτια ωστε να μην εχω και προβλημα..το θεμα ειναι τωρα απο το λιμεναρχειο μου ζητανε ενα τυπικο χαρτι βαιβαιωσης απο ναυπηγο η κατασκευαστη που μου το εχουν δωσει κιολλας (υποδειγμα 2,μονο αυτη την σελιδα) που πρεπει να λεει τα χαρακτηριστικα της βαρκας και το μεγιστο αριθμο ατομων και τα λοιπα...ειναι κατι πολυ τυπικο αλλα δεν εχει βρεθει ανθρωπος που να μου το υπογραψει..υπαρχει καποια βοηθεια?ευχαριστω πολυ..
23 Σεπ 2009 - 13:10
naftotopos
Διαχειριστής
Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 13:13 Δημοσ.: 229
Re: ναυπηγο η κατασκευαστη για εμβοληση βαρκας
Αγαπητέ φίλε γειά σου Λυπαμαι αλλά μόνο και μόνο λαμβάνοντας υπόψη το εντελών διαφορετικό αντικείμενο που ασχολείται το site μας, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Για το θέμα σου όμως θα πρότεινα να απευθυνθείς σε ένα οποιαδήποτε ναυπηγείο πλαστικών σκαφών, ή άλλο σχετικό forum στο internet, μήπως και γνωρίζουν κάτι σχετικό. ΥΓ Μία παράκληση. Προσοχή στην ορθογραφία σου!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση