Κάλεσμα συνεργασίας

Ο "naftotopos" στηρίζεται σημαντικά στην συνεργασία αλλά και στην ενεργό συμμετοχή οποιουδήποτε το επιθυμεί. 

  1. Έχετε στην κατοχή σας φωτογραφίες από ελληνικά παραδοσιακά σκαριά που κατά την άποψή σας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ιστορικό, παραδοσιακό ή μοντελιστικό ενδιαφέρον; Μπορείτε να μας τις στείλετε (συνοδευόμενες απο κάποιο ενημερωτικό κείμενο). Περισσότερες φωτογραφίες από ένα ιδιαίτερο σκαρί, θα μπορέσουν να διαμορφώσουν ένα μικρό αφιέρωμα για αυτό.
  2. Έχετε εντοπίσει κάποιο άρθρο - δημοσίευμα που μπορεί να εμπλουτίσει τα περιεχόμενα του naftotopos; Μπορείτε να μας το στείλετε (δηλώνοντας απαραιτήτως την πηγή).
  3. Αρθρογραφείτε; Ο naftotopos σας δίνει την ευκαρία να εντάξετε στις σελίδες του, εργασίες σας που απορρέουν μέσα από τις συγγραφικές αλλά και δημοσιογραφικές σας τάσεις, εξασφαλίζοντας για εσάς την κατάλληλη δημοσιοποίηση και προβολή τους. Στείλτε μας το δικό σας άρθρο σχετικά με την ξυλοναυπηγική μας ιστορία-παράδοση και το μοντελισμό.
  4. Είστε μοντελιστής; Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και στοιχεία από το δικό σας μοντέλο.
  5. Είστε έμπειρος ή άπειρος μοντελιστής; Μοιρασθείτε μαζί μας, μία δική σας μοντελιστική τεχνική ή ακόμα και μία διαφορετική προσέγγιση από αυτές που ήδη παρουσιάζονται, είτε στο naftotopos forum, ή ακόμη και μέσω e-mail όπως εσάς σας εξυπηρετεί καλύτερα.
  6. Έχετε επιπλέον διάθεση να βοηθήσετε και νοιώθετε οτι ο naftotopos μπορεί ακόμη καλύτερα; στείλτε μας τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας μέσω e-mail ή και μέσω του naftotopos forum.
  7. Γίνεται ενεργό μέλος μίας παρέας που επιδιώκει τη διάδοση του ξυλοναυπηγικού μοντελισμού στην Ελλάδα αλλά και παράλληλα, με ειλικρίνεια αλλά και με τον απαιτούμενο σεβασμό που αρμόζει σε ένα τέτοιο θέμα, την ενημέρωση του κόσμου αναφορικά με την ξυλοναυπηγική μας ιστορία και παράδοση.

Κάθε συμβολή στον naftotopos.gr, παρουσιάζεται πάντα επώνυμα.

Ευχαριστoύμε